Top Menu

sedih, kisah gadis comel sebelum maut dalam kemalangan

Gambar Yasmin Johan yang sering tersenyum..AL-FATIHAH

Yasmin Hunwick atau nama sebenarnya Yasmin Johan Eusoffe hanyalah seorang gadis biasa yang sering kali ‘tweet’ing dalam Twitter. Apa yang menarik perhatian orang ramai adalah gambar yang dimuat naik Yasmin pada hari di mana dia maut dalam sebuah kemalangan langgar lari. Gambar yang dimuat naik adalah di bawah ini:Adakah ini satu petanda baginya? Selepas kemalangan, salah seorang daripada rakannya telah menulis pasa Twitternya mengenai keadaan di tempat kemalangan. Nampaknya memang teruk dan rasanya Yasmin maut di tempat kejadian kerana beberapa orang yang tidak bertanggungjawab. Berikut adalah bunyi dalam Twitter rakannya :


Admin sedekahkan Al-Fatihah untuk Yasmin Hunwick, semoga rohnya bersama orang-orang yang beriman. Semoga dia tenang dan bahagia di sana. Takziah untuk keluarga Yasmin juga..
Mari lihat baca biodata Yasmin Johan, gadis yang dikatakan berkelakuan baik di sekolah serta kelas dan menurut blognya, dia minat subjek Pendidikan Islam. Satu lagi, dia sentiasa bertudung dan berpakaian sangat sopan menurut rakannya.
(dipetik dari blog)
Nama Sebenar : Yasmin Johan Eusoffe
Nama Samaran : Yasmin J Hunwick
Tarikh Lahir : 22.2.1995
Asal : Georgetown, Penang
Menetap : Langkawi, Kedah
Status : Yang pasti aku tak kahwin lagi.
Seorang yang : periang, tidak suka perkara remeh temeh , suka berkawan , agak kasar ,open-minded , pendiam pada mulanya berkawan tapi akan menggila kemudian ,pemain piano , catur , arimathical ,cheerleader.
Tinggi : 164 cm
Berat : 43.2kg
Ciri ciri Fizikal : sangat kurus , berdarah kacukan melayu-inggeris , berjerawat pasir -..-Facebook : Yasmin J Hunwick / Yasmin J Hunwick II
Twitter : @yasminhunwick
Tumblr :themeanofmien.tumblr.com

sumber