Top Menu

rahsia gadis 16 tahun tanam bayi terbongkar

Rahsia besar seorang gadis berusia 16 tahun yang tergamak menanam bayinya sendiri di belakang warung terbongkar apabila kubur bayi tersebut digali polis. Mayat bayi itu ditemui secara tidak sengaja oleh penduduk kampung yang tercium bau busuk ketika hendak menanam bangkai kucing di kawasan tersebut. 

Gadis 16 tahun tanam bayi

Gadis 16 tahun tanam bayi belakang warung - Terbakor

Rahsia gadis 16 tahun

Rahsia besar seorang remaja perempuan berusia 16 tahun yang tergamak menanam bayinya sendiri di belakang sebuah warung di Kampung Baru di sini sejak dua bulan lalu terbongkar apabila ‘kubur’ bayi malang itu digali polis Isnin lepas.

Mayat bayi yang belum diketahui jantinanya itu ditemui secara tidak sengaja pada pukul 11 pagi selepas seorang penduduk tercium bau busuk ketika hendak menanam bangkai kucing di kawasan tersebut.
Bayi itu dibungkus menggunakan plastik merah sebelum ditanam. Polis kemudian menahan remaja itu di rumahnya yang terletak kira-kira 20 meter dari lokasi mayat bayi tersebut ditemui.
Soal siasat mendapati bayi itu dilahirkan hasil hubungan sulit suspek dengan teman lelakinya berusia 20-an. Penganggur terbabit kini dicari polis.
Ketua Polis Daerah Kluang, Asisten Komisioner Abdul Majid Mohd. Ali berkata, siasatan mendapati bayi itu telah ditanam pada April lalu sebaik dia dilahirkan.