Top Menu

tengok online filem cinta vlog

Gambar dari Fan Page Wawa Zainal

REVIEW FILEM: WATCH ONLINE CINTA VLOG | Cinta V-log mengisahkan kisah cinta remaja antara Shezz (Alif Aziz) dan Madiha (Wawa Zainal) yang berputik di laman Internet. Shezz dikenali kerana vlognya dipenuhi elemen lawak, persembahan muzik dan nyanyiannya.
Manakala Madiha pula menggunakan vlog sebagai medium untuk mengajak rakan perempuan untuk sama-sama memperbaiki diri menjadi Muslimah yang baik.
Namun, keikhlasannya disalah erti, lebih-lebih lagi Shezz yang menuduh Madihah menggunakan nama dakwah dan Islam untuk mengejar populariti. Berlaku perdebatan hangat antara dua vlogger itu lalu satu pertemuan diatur untuk menjelaskan perbezaan pendapat di antara mereka.
Selepas pertemuan itu, Shezz jatuh cinta pada Madiha lalu menggunakan vlog miliknya untuk memikat Madiha. Madiha yang malu dengan perbuatan Shezz menutup akaun vlognya.
Shezz menyesal pernah memandang rendah pada Madiha kerana setelah kejadian itu, dia melihat semua rakaman video Madiha dan mula menjejaki Madiha untuk memperbaiki hubungan mereka.
Tajuk: Cinta V-Log
Jenis:
 Cinta
TV:
 TV9
Pelakon:
 Aliff Aziz, Wawa Zainal, Anne Ngasri, Maria Elena dan Zahiril Adzim
SINOPSIS KREDIT TO: GLAMSZ.COM
Bagi yang belum menonton korang boleh tonton cinta vlog dalam youtube atau download cinta vlog ini sekarang , selamat menonton:)

sumber